2022-08-26

Varmt välkommen på Höstmarknad på Ystegårn!
I år tar vi återigen upp vår härliga höstmarknad, där ni hittar allt från mat, fällar, fika, grönsaker, fisk etc etc!
Butik systeryste, Ystegubben och Portlidret håller öppet hela helgen, och restaurangen håller öppet med mat och fika hela dagen både inomhus samt utomhus!

Ponnyridning kommer finnas för barnen och arrangeras i samarbete med Nansta ryttarförening.

Intresserad att vara med och ställa ut? Hör av dig till oss på: info@ystegarn.se

Mer information om utställare kommer närmare!  Se även Facebook eventet för uppdatering om utställare

https://www.facebook.com/events/947077436693096


Marknaden stänger 16.00 och 19.00 öppnar vi dörrarna igen för Skördefest med Engmans Kapell! (Biljetter köper ni via Tickster)

VARMT

Relaterade inlägg
Julmiddag 2021
17/9-2021

I år tänker vi om och gör julbordet annorlunda för att upplevelsen ska bli bättre. Vi bjuder in till en lyxig sjurättersmeny där klassiska julsmaker och lokala råvaror står i fokus. Glöggen serveras varm när ni anländer till gården och menyn dukas upp vid sittande bord, så att du och ditt sällskap kan njuta av middagen i […]

Farsdag på Ystegårn!
19/10-2020

Söndag 8 november • från kl 17 • 399:- /person FörrättOst och charkbricka på lokala råvaror VarmrättHögrevsburgare med rökt cheddar,chilimayo, kålsallad och rostad potatis DessertCrème brûlée med smak av citrongräsBoka via hemsidan eller 0650-10190 Alla rekommendationer följs så att du kan njuta av din vistelse här hos oss. Begränsat antal platser. Så boka i tid!

Jul på ystegårn
11/10-2022

JULKASSEN: Beställ vår färdiga julkasse och slipp julstressen! Bokning sker genom denna länk, eller genom att ringa oss på 0650-10190 PRIS: 799kr / Två personer 1590kr/ Fyra personer JULMIDDAG bokar ni här: JULLUNCH! Välkomna ut på lunch, vi har öppet alla dagar 11-16 Önskar ni äta vår jultallrik så förbokas ni den genom att kontakta […]

Musteri 2025
11/8-2025

Vilket äppelår vi hade 2024! Ovetandes vad vi gav oss in på så köpte vi en komplett utrustning för att musta och pastörisera äppelmust. Vi bestämde oss för att starta upp ”småskaligt” och skulle endast ta emot en mindre mängd.  7 ton äpplen senare var vi väldigt nöjda. Vi gjorde om och gjorde rätt och […]