Vår filosofi

För fem år sedan slog vi upp dörrarna till Ystegårn café och Bistro. Redan vid första besöket på den vackra Hälsingegården hade vi bestämt oss, det krävdes varken riskanalys eller betänketid. Det här var platsen för oss!

Vi startade verksamheten som ett helgöppet sommarcafé men det utvecklades snabbt till ett året om-resmål med restaurang, café, butik och Bed & Breakfast. Idag är Ystegårn en samlingsplats för människor i alla åldrar och utbudet av mat och aktiviteter anpassas efter årstiderna. Målet för oss är att verka för en levande landsbygd där vi tar tillvara på det som finns här ute, i form av natur och kultur, och kombinerar det med ny teknik och ett modern sätt att driva företag på. På sikt vill vi vara helt självförsörjande vad det gäller både el och råvaror.

Vår personal består av ett härligt gäng som brinner för kvaliet, service och mat. Vi vill vara en arbetsgivare som skapar karriärer på landsbygden och vår övertygelse är att en kreativ miljö, med högt i tak, lockar till sig entreprenörskap och innovation. Nu smider vi planer för kommande säsonger och ser fram emot minst fem kreativa år till här på Ystegårn.

Varmt välkomna! /Emil, Josefin & Henrik